Vaso Brkić i Karamarko likuju na Fejsu

Vaso Brkić i Karamarko likuju na Fejsu

Foto: FAH

NAKON iscrpljućuje postizborne trgovine i više od dva mjeseca kalkulacija, jučer je u Hrvatskom saboru u kasnim večernjim satima izglasana nova Vlada kojem je na čelu Tihomir Orešković. Desna ruka bit će mu Tomislav Karamarko, koji je imenovan prvim potpredsjednikom Vlade, dok će mu rame uz rame stajati MOST-ov čelnik Božo Petrov.

Sporazum koji "nije koalicija" jučer je konačno potpisan, a svoje oduševljenje HDZ-ovci nisu htjeli sakriti. Tomislav Karamarko i Milijan Vaso Brkić zadovoljni su onim što su postigli te su to objavili na svojim Facebook profilima.

"[ NOVI SMJER ZA PONOSNU I JAKU HRVATSKU ]

Iako smo u protekle 4 godine bili svjedoci neprestanih optužbi kako Hrvatska demokratska zajednica "živi" u nekim prošlim vremenim, a kako uvijek u životu biva, istina ipak pronađe svoj put.
Danas smo svjedočili neutemeljenim optužbama onih koji su na odlasku, što iz današnje perspektive izgleda kao "napad je najbolja obrana".

Poštovani kolega Nenad Stazić se vjerojatno uplašio jer nece više moći koristiti turističke kapacitete na Brijunima po nevjerojatnoj cijeni od "7 HRK po danu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Time se razotkrilo pravo lice onih koji su obmanuli hrvatsku javnost tzv. "PLANOM 21" i koji su naš Puk držali kao taoce prošlosti, tobože nudeći nekakve lažne planove koje nisu ostvarili.

Danas su ponovno pokušali istom taktikom "vraćati" stvarne probleme hrvatskih građana u neka davna prošla svršena vremena, ne želeći prihvatiti činjenicu da su građani 2/3 većinom birali novi smjer za Hrvatsku.

Hvala dragom Bogu, da su pred nama nova i bolja vremena, jer smo dužni, našoj djeci ostaviti uređenu i naprednu Hrvatsku.

Iako svjesni kako je svaki dan nova bitka pred nama, učimo iz naše burne prošlosti, prihvatimo svi ZAJEDNO odgovornost za JAKU I PONOSNU HRVATSKU!!!", napisao je Brkić.

 

[ NOVI SMJER ZA PONOSNU I JAKU HRVATSKU ]Iako smo u protekle 4 godine bili svjedoci neprestanih optužbi kako Hrvatska...

Posted by Milijan Brkić on Friday, January 22, 2016

Tomislav Karamarko, koji je jučer fejsao iz saborske klube i za vrijeme sjednice, objavio je sinoć još jedan od mnogih statusa na svojem profilu.

"[HRVATSKA JE DOBILA STRUČNU VLADU]

Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i odgovornosti. Sad imamo premijera, potpredsjednike Vlade i ministre. Sporazumom kojeg smo potpisali s našim političkim partnerima definirali smo pravila igre po kojem ćemo za ono što nas očekuje birati i premijeru predlagati najstručnije i najsposobnije ljude. Počelo je sretnije vrijeme za sve građane Hrvatske. Fokus našeg interesa bit će gospodarstvo i socijalni problemi, a ne ustaše i partizani", napisao je Karamarko.

 

[HRVATSKA JE DOBILA STRUČNU VLADU] Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i...

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, January 22, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara