Već četiri mjeseca nema Antonije Bilić: Obitelj i prijatelji ostali sami u potrazi

Već četiri mjeseca nema Antonije Bilić: Obitelj i prijatelji ostali sami u potrazi

Foto: Obiteljska fotografija

SEDAMNAESTOGODIŠNJA Antonia Bilić izašla je iz obiteljske kuće na području Drniša u utorak, 7. lipnja oko 8:30 sati i otad se nije vratila. Više od četiri mjeseca je prošlo, a nikakav trag koji bi mogao pomoći u slučaju nestale djevojke ne postoji.

U međuvremenu je uhićen Dragan Paravinja, u čijem su kamionu pronađene kapljice krvi koje pripadaju Antoniji, on međutim nije otkrio ništa o Antoniji. Policiji je u jednom trenutku rekao da ju je ubio te gdje da traže tijelo, međutim nakon potrage terena i istrage nije pronađeno ništa što bi upućivalo na istinitost njegovih izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obitelj i prijatelji ostali sami

Kako je putem Facebooka i grupe Nestala - Antonia Bilić, izvijestila njezina sestra Ana, novih informacija nema, no oni i dalje tragaju i pretražuju teren. "Predmete koje smo pronašli službena tijela ne žele vještačiti pa smo primorani predmete i dokazni materijal privatnim putem slati na vještačenje", rekla je Ana Bilić.

Dodala je kako su u sudskom istražnom postupku završena vještačenja kočnica šlepera u kojem je bila Antonia i taho-listića. "Nadam se da ćemo dobiti uvid u rezultate tih vještačenja", dodaje Ana.

"Od srca Vam svima hvala na iskrenoj podršci i pomoći. S poštovanjem, Ana Bilić!", zahvalila se Ana na kraju svima koji i dalje čekaju da se dozna što se dogodilo s mladom Drnišankom.

Šibenska policija svakodnevno kratko izvješćuje kako je potraga za Antonijom Bilić i dalje u tijeku te da se poduzimaju sve mjere i radnje u cilju njenog pronalaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara