Velika gužva i kolona od Bosiljeva prema Zagrebu, oprezno i strpljivo vozite

Velika gužva i kolona od Bosiljeva prema Zagrebu, oprezno i strpljivo vozite
Foto: Index

VELIKE SU gužve na autocesti prema Zagrebu, javili su nam čitatelji, a i HAK je objavio upozorenje te pozvao sve na dodatan oprez i strpljenje.

Pojačan je promet povremeno na svim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Diračje, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) te na prilazima turističkim središtima pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

"Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između naplatne postaje LUČKO i čvora KARLOVAC u oba smjera. Između čvora Karlovac i čvora Jastrebarsko u smjeru Zagreba dolazi povremeno do kolona u pokretu uz kraće zastoje. Molimo korisnike za pojačan oprez.

Mjestimične su usporene kolone vozila u pokretu i kratkotrajni povremeni zastoji između čvora Bosiljevo 2 i čvora Karlovac u smjeru Zagreba", objavio je HAK u 16.30.

Pred naplatama Lučko i Demerje u vrijeme pisanja teksta nema dužih čekanja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pojačan je promet prema graničnom prijelazu Macelj u smjeru Slovenije pred naplatom Trakošćan kolona je oko 3,5 km, a povremeno se prekida promet pred tunelom Frukov Krč.

Na Krčkom mostu (DC102)  povećana je gustoća prometa u oba smjera.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara