IZDANA TJERALICA ZA HRVATOM U Njemačkoj sinoć ubio 6-godišnjeg sina i još dvoje ljudi

IZDANA TJERALICA ZA HRVATOM U Njemačkoj sinoć ubio 6-godišnjeg sina i još dvoje ljudi

Foto: Polizei/Hina

MALO njemačko mjesto Villingendorf u pokrajini Baden-Württemberg potresao je strašan zločin za koji je osumnjičen hrvatski građanin Dražen Dakić (40).

Njega se sumnjiči da je u četvrtak navečer oko 21,30 sati u kući u Villingendorfu upucao i ubio troje ljudi: svojeg 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg muškarca i 29-godišnju ženu. Prema informacijama policije, od Dakićevog krvavog pohoda uspjela se spasiti jedna žena, koja je majka ubijenog dječaka, javlja Bild.

Dakić se trenutno nalazi u bijegu te je za njim objavljena tjeralica koja uključuje i njegovu fotografiju te kratak opis. Dakić je visok 1,77 metara, ima kratku tamnu kosu, smeđe oči i tanke usne. Zadnji put kad je viđen nosio je dugu crnu jaknu, a pobjegao je u zelenoj Seat Ibizi.

U tijeku je velika policijska akcija u kojoj sudjeluje više od 50 policajaca, tijekom koje je na autoputu već kontrolirano više od 80 automobila, a u potjeri za Dakićem sudjeluje i helikopter.

Pucnjavi je prethodila obiteljska svađa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pucnjava u kojoj je Dakić smaknuo troje ljudi potresla je Villingendorf. Policija je brzo došla na mjesto zločina te je brzo krenula u potragu za Dakićem, prvo sa psima i specijalnim snagama koje su pretražile obližnju šumu. Stanovnici malog mjesta koji su navečer izašli mogli su doći do svojih domova tek usred noći i to uz policijsku pratnju jer je Dakić i dalje naoružan.

Lokalni mediji opisuju napetu situaciju u kojoj je policija prvih sati bila zabrinuta da bi moglo doći do još jedne pucnjave, ovaj put na ulicama Villingendorfa. Stanje se u međuvremenu normaliziralo te policija savjetuje stanovnicima Villingendorfa da normalno nastave svoje dnevne aktivnosti.

Prema neslužbenim informacijama, trostrukom ubojstvu prethodila je "obiteljska svađa" te postoje sumnje da se radi o tzv. zločinu iz strasti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara