FOTO , VIDEO Požar u Rijeci pod kontrolom, vatrogasci spriječili njegovo širenje

FOTO, VIDEO Požar u Rijeci pod kontrolom, vatrogasci spriječili njegovo širenje

Foto: Čitatelj Indexa Anton Šutej; Čitatelji, Nel Pavletić/ Pixsell Video: I.K. (čitateljica Indexa)

VELIKI požar izbio je u petak navečer u izložbenom, proizvodnom i skladišnom prostoru tvrtke Elgrad u Škurinjskoj cesti u Rijeci.

>> Imate video ili fotografije s lica mjesta? Šaljite nam na desk@index.hr ili u inbox na našem Facebooku

Elgrad je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i konfekcioniranjem namještaja od oplemenjene iverice te su skladište i izložbeni dio prodajnog centra bili puni lako gorivog materijala kojeg je zahvatila vatra.Na mjesto nesreće brzo su izašle jake vatrogasne snage iz Rijeke i Opatije koje su se satima borile s velikom vatrom.

Prema neslužbenim informacijama, požar se proširio i na neka susjedna skladišta a čule se se i detonacije nakon što je požar zahvatio plinske boce. Prva dojava o požaru primljena je u 21,20 sati, nakon čega su vatrogasci žurno stigli na požarište.

Prodajni centar Elgrada okružen je skladištima i trgovačkim prostorima, a u blizini je i veliki trgovački centar Konzuma pa je postojala opasnost da se vatra ne proširi i na brojne druge objekte.

No, vatra je ipak stavljena pod kontrolu nešto poslije 22 sata, piše Riječanin. Naravno, uvijek postoji opasnost da se vatra opet rasplamsa tako da će požarište biti pod kontrolom većeg broja vatrogasaca cijelu noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro opširnije...
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara