Verbum: "Dekodirani da Vincijev kod" nije povezana s Blitzovim DVD-om

KNJIGA Amy Welborn "Dekodirani da Vincijev kod", koju je objavio splitski nakladnik Verbum, nije ni na koji način povezana s DVD-om istog naziva koji je objavila zagrebačka kuća Blitz, a prodaje se u distribuciji Večernjeg lista, potvrdio je Hini glavni urednik Verbuma Petar Balta.

Verbum nikomu nije dao dopuštenje da naziv knjige "Dekodirani da Vincijev kod" koristi za promidžbu svojih proizvoda, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naša se knjiga temelji na povijesnim, arheološkim, teološkim i drugim argumentima i suprotstavlja se tezama Dan Brownove knjige "Da Vincijev kod", istaknuo je Balta i dodao kako Blitzov i Večernjakov DVD, nazvan "Dekodirani da Vincijev kod", Brownove teze pokušava prikazati utemeljenima.

Knjiga "Dekodirani da Vincijev kod" izazvala je veliko zanimanje javnosti pa je pod tim imenom postala poznata kao knjiga koja se argumentirano suprotstavlja tezama iznesenim u Brownovu romanu.

Knjigu Amy Welborn "Dekodirani da Vincijev kod", koja s kršćanskih pozicija odgovara na tvrdnje iz Brownova romana, objavio je 2004. splitski nakladnik Verbum.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara