VIDEO Amerikanac napao ženu s majicom na kojoj piše Portoriko, policajac stajao i gledao

VIDEO Amerikanac napao ženu s majicom na kojoj piše Portoriko, policajac stajao i gledao
Screenshot: YouTube

STARIJI Amerikanac napao je mladu ženu u parku u Illinoisu jer je nosila majicu na kojoj piše Portoriko, javljaju mediji.

Mia Irizarry izjavila je da je pokušavala proslaviti svoj 24. rođendan u prošlog mjeseca, kada joj je prišao muškarac i počeo vikati na nju, vrijeđati ju i prijetiti jer je nosila majicu sa zastavom Portorika, američkog vanjskog teritorija.

Irizarry je snimila cijeli incident mobitelom i objavila snimku na Facebooku. Američka javnost ostala je zgrožena napadom te činjenicom da je Irizzary molila policajca koji je bio u parku za pomoć, ali on je samo stajao i gledao.

"Ne bi to trebala nositi u Americi, nećete nas promijeniti"

"Ne bi to trebala nositi u Americi, nećete nas promijeniti", vikao je muškarac i približavao se prema Irizarry, koja je bezuspješno dozivala policajca da joj pomogne. Rekla je da je platila mjesto u parku i boji se napadača, ali policajac uopće nije reagirao.

"Jesi li građanka? Jesi li američka građanka? Nisi Amerikanka, da si Amerikanka ne bi to nosila. Znaš to?", vikao je muškarac dok se približavao prema Irizarry i upirao prstom u nju. "Portoriko je američka država", odgovorila mu je. "Portoriko glasuje za američkog predsjednika".

Nakon nekog vremena stigli su drugi policajci koji su zaustavili zlostavljanje. Muškarac je identificiran kao Timothy Trybus i uhićen je zbog napada i remećenja javnog reda i mira. Pokrenuta je istraga protiv policajca koji nije htio pomoći Irizarry.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara