VIDEO Bijesni roditelji napali Bandića, gađali ga jajima i razbili mu auto

VIDEO Bijesni roditelji napali Bandića, gađali ga jajima i razbili mu auto
Foto: Filip Kos/PIXSELL

ZAGREBAČKOG gradonačelnika i USKOK-ovog optuženika Milana Bandića napali su stanovnici zagrebačkog Vukomerca koji su prosvjedovali nakon jučerašnje pucnjave u tom naselju.

>> VIDEO Prosvjed nakon pucnjave u Zagrebu, djecu će u školu pratiti interventna policija

Obračun kalašnjikovima između dvije obitelji dogodio se u neposrednoj blizini osnovne škole i to oko 19 sati, u vrijeme dok su u njoj još bila djeca, a ispred škole su se danas okupili prosvjednici. Tamo se tijekom prosvjeda pojavio i Milan Bandić s pročelnikom Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavlom Kalinićem.

Bandića su u jednom trenutku napali bijesni roditelji školaraca i stanovnici Vukomerca, a sve je bilo na rubu fizičkog obračuna.

Građani izviždali Bandića

Zagrepčani napali Bandića

Stanovnici Vukomerca brutalno izvrijeđali Bandića, napali ga jajima i razbili mu auto

Bandića su roditelji i stanovnici izviždali i žestoko ga izvrijeđali. Vikali su mu: "Đubre. Majmune. Goni ih u pičku materinu, vodi ih doma. Ti si ih doveo", misleći na jednu od romskih obitelji čija je kuća u blizini škole i ispred koje se jučer pucalo, a kako su za Index rekli svjedoci, pucalo se i iz te kuće.

U jednom trenutku prosvjednici su nasrnuli na Bandića. Kako javlja Indexov reporter, Bandić je djelovao potpuno prestrašeno.

Kad je odlazio, bacali su mu razne predmete na auto, a navodno mu je polomljeno staklo na službenom automobilu. Bandića su gađali i jajima.

Intervenirala i policija, neki prijetili da će zapaliti kuću romskoj obitelji koja je sudjelovala u obračunu

Prosvjednici su bijes iskalilii i pred kućom romske obitelji koja je sudjelovala u obračunu. Bilo je i nekih koji su vikali da će im zapaliti kuću, javlja Indexov reporter i dodaje da su bili alkoholizirani.

Zbog kaosa koji je zavladao, intervenirala je policija koja je pokušala smiriti stanovnike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara