VIDEO Krstičević nakon incidenta u saboru: "Izrugvavaju mi se, a ja sam ratnik"

VIDEO Krstičević nakon incidenta u saboru: "Izrugvavaju mi se, a ja sam ratnik"
Screenshot, video: N1 Televizija

NAKON incidenta u saboru kada je divljački na pod bacio maketu aviona koju mu je donio SDP-ovac Franko Vidović, ministar obrane Damir Krstičević dao je izjavu novinarima na saborskom hodniku. 

Krstičevićeve izjave prenosimo onako kako ih je izrekao.

"Ja sam ratnik"

"Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane. Ja i MORH smo učinili sve da konačno hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. Nakon toga svega dođe ti netko da ti se izrugvava. Pa za nečiji rad, kakav go. Dvije godine žestokog rada. I dođe ti netko bez ikakvog poštivanja, da meni stavi tu maketu. Jel to trebalo se dogoditi? Slažem se s mojom reakcijom, da nije na neki način, način. Morate razumjeti, ja sam ratnik. I tražim sve od svojih ljudi najbolje. Vjerujte mi, u ovom procesu Hrvatska je sve učinila, ova vlada da ovaj problem koji je bitan za Hrvatsku. Jasno je da neki ne žele uspjeh ovog projekta jer ovime jača hrvatska vojska i Hrvatska. Vidite šta se sve radi, vidite koja se kampanja vodi. Nije legitimno da mi donosi makete. To je poniženje. Ja sam ratnik. Tako se to ne radi vojniku. Jesam ja trebao donijeti SDP-u MiG-a 21", rekao je na rubu suza Krstičević novinarima na saborskom hodniku.

"Svaki dobiva mailove. Svatko odgovara na mailove", rekao je Krstičević o mailovima koje je ekskluzivno objavio Index, a iz kojih se vidi da je SAD višestruko upozoravao Krstičevića i njegovo ministarstvo da je vrlo izgledno da Izrael neće dobiti dozvolu za prodaju borbenih aviona Hrvatskoj.

"Nisam uteg vladi", rekao je još Krstičević u izjavi novinarima.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara