VIDEO Nećak poginule u suzama: Teta Jelena bi za tri dana navršila 104 godine

VIDEO Nećak poginule u suzama: Teta Jelena bi za tri dana navršila 104 godine
Foto: Index

ČLANOVI obitelji poginulih osoba stigli su na mjesto događaja u Andraševec, gdje je izgorio starački dom. Poginulo je šest osoba.

Članovi obitelji su u suzama. Obitelj Sinković obratila se kratko novinarima. U domu je bila Stjepanova teta, a za tri je dana trebala proslaviti 104. rođendan.

"Kći nas je nazvala i rekla da je izgorio dom. Vidjela je na internetu. Odmah smo nazvali. Javila se žena koju poznajem, odmah je rekla 'žao mi je' i izrazila saučešće", rekao je Stjepan Sinković novinarima.

U domu je bila njegova teta Jelena.

"Stalno smo dolazili, nosili joj što je htjela, banane, kekse, voljela je Vic krekere", govori u suzama.

U domu je prvo bila smještena i njena sestra, no ona je preminula prije nekoliko godina. Teta Jelena je tako ostala sama. Njen sin je umro kad je imao 43 godine.

"Prvo je bila smještena u gornjem objektu, ali su nas zvali iz doma i pitali mogu li je premjestiti u ovaj drugi objekt. Zamijenila je dan za noć i po noći je galamila pa ljudi nisu mogli spavati. Mi smo rekli da može, tamo je isto bilo sve ok, uredno, čisto. Bila je u sobi s još jednom gospođom. Nikad nije ništa ružno rekla, bila je slijepa, ali nikad nije rekla da nešto ne štima", rekao je gospodin Stjepan.

"Ma nemam nikakvih prigovora na smještaj i na dom. Sve je bilo lijepo, čisto, uredno, uvijek je bilo sve ok", rekli su novinarima i on i njegova supruga.

Video koji smo ranije snimili na mjestu događaja

>>> U požaru staračkog doma u Zagorju najmanje 6 mrtvih. Nove informacije pratite ovdje

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara