Video: Opasna vožnja motorom na autocesti Zadar-Split

Video: Opasna vožnja motorom na autocesti Zadar-Split

INTERNETSKI video servisi odavno su postali poligon za snimanje i dokazivanje vlastitih gluposti, a dokaz za to još je jedna snimka prebrze vožnje na autocesti Zadar - Split na motociklu koja je jučer postavljena na YouTube. Korisnik pod imenom 76marin76 uploadao je snimku svoje  vožnje iz pravca Zadra prema Splitu, stavivši kameru u krilo ispred sebe, tako da se vide događanja na cesti, kao i brzina.

U filmiću koji traje 3 minute i 44 sekundi može se vidjeti kako motor ide do maksimalnih 250 kilometara na sat, kao i preticanja gdje se korisnik nije libio prelaziti dvostruku punu liniju, gdje su mu automobili dolazili iz suprotnog pravca, te zaobilaziti automobile u zaustavnoj traci. Preticanja je bilo i u tunelu i to u onima gdje su bile postavljeni stupici zabrane vožnje u toj traci zbog radova.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i to kako je film postavljen u vikendu kada je poginulo čak osam vozača, a u pripremi je novi Zakon koji bi trebao još oštrije sankcionirati neoprezne vozače. Marinu i ostalim korisnicima koji se hvale svojim pothvatima brze vožnje očito crna statistika na cestama nije dovoljno upozorenje.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara