HRVATSKA SLAVI

VIDEO Pogledajte kako je izgledao doček na aerodromu, ovo nećemo nikad zaboraviti

VIDEO Pogledajte kako je izgledao doček na aerodromu, ovo nećemo nikad zaboraviti
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

HRVATSKA je dočekala Vatrene. I dok se čeka njihov dolazak na Trg bana Jelačića (u trenu pisanja ovog teksta nalaze se na putu) pogledajte ove snimke i fotografije sa zagrebačkog aerodroma.

> LIVE STREAM PRATITE OVDJE

Vatrene u zraku dočekali MiG-ovi HRZ-a

Piloti MiG-ova prvi su poželjeli dobrodošlicu Vatrenima, prateći ih od ulaska u hrvatski zračni prostor uz poruku: "Pobjednička Hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobrodošli u Hrvatsku – zemlju pobjednika!".

Dva aviona MIG-21 pratila su avion tijekom preleta Trga bana Jelačića a zatim i svečano dopratila do Zračne luke "Franjo Tuđman". Kada su prolazili nad Trgom, tamo se prolomio zvuk oduševljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu!", poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Republiku Hrvatsku.

U hrvatski zračni prostor Vatrene je uveo isti kontrolor leta koji je dočekao i brončane Vatrene 1998. godine. Pri obraćanju kod ulaska u nacionalni zračni prostor pozdravio je igrače riječima: "Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018, Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ - neopisivo.“

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara