HRVATSKA SLAVI

VIDEO Pogledajte kako je izgledao doček na aerodromu, ovo nećemo nikad zaboraviti

VIDEO Pogledajte kako je izgledao doček na aerodromu, ovo nećemo nikad zaboraviti
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

HRVATSKA je dočekala Vatrene. I dok se čeka njihov dolazak na Trg bana Jelačića (u trenu pisanja ovog teksta nalaze se na putu) pogledajte ove snimke i fotografije sa zagrebačkog aerodroma.

> LIVE STREAM PRATITE OVDJE

Vatrene u zraku dočekali MiG-ovi HRZ-a

Piloti MiG-ova prvi su poželjeli dobrodošlicu Vatrenima, prateći ih od ulaska u hrvatski zračni prostor uz poruku: "Pobjednička Hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobrodošli u Hrvatsku – zemlju pobjednika!".

Dva aviona MIG-21 pratila su avion tijekom preleta Trga bana Jelačića a zatim i svečano dopratila do Zračne luke "Franjo Tuđman". Kada su prolazili nad Trgom, tamo se prolomio zvuk oduševljenja.

"Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu!", poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Republiku Hrvatsku.

U hrvatski zračni prostor Vatrene je uveo isti kontrolor leta koji je dočekao i brončane Vatrene 1998. godine. Pri obraćanju kod ulaska u nacionalni zračni prostor pozdravio je igrače riječima: "Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018, Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ - neopisivo.“

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara