VIDEO Potvrđeno: Ruski špijun vrbovao srpskog dužnosnika. Sve je snimljeno

VIDEO Potvrđeno: Ruski špijun vrbovao srpskog dužnosnika. Sve je snimljeno
Screenshot i video: Blic

SRPSKA informativno-sigurnosna agencija (BIA) potvrdila je da je snimka na kojoj ruski špijun vrbuje srpskog agenta autentična. Predsjednik Aleksandar Vučić je, podsjetimo, nakon objave snimke na kojoj ruski špijun vrbuje srpskog visokog dužnosnika odmah zatražio istragu.

"Razgovarala sam s predsjednikom (Aleksandrom) Vučićem, on je dao nalog VBA-u da slučaj ispita. Još nemamo sve podatke, ukoliko se ispostavi da je sve istina, onda će to biti ozbiljno pitanje i problem za nas", rekla je premijerka Brnabić ranije za Blic, navodeći da sve informacije očekuje tijekom dana.

"Predsjednik je sazvao sastanak u svojstvu vrhovnog zapovjednika Vojske Srbije i izvijestit će nas o rezultatima istrage", navela je Brnabić.

Prema pisanju Blica, ruski diplomat i pripadnik vojno-obavještajne službe Georgij Kleban navodno je akter snimke na kojoj se vidi kako daje novac visokopozicioniranom dužnosniku Srbije. Snimka je na YouTubeu objavljena 17. studenog, a njezina autentičnost je potvrđena, naveo je Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara