Video: Predizborna kampanja makedonske oporbe - "Poslije jebanja nema kajanja!"

"POSLIJE jebanja nema kajanja! Iduće četiri godine možete osjećati posljedice onog što izaberete", predizborna je poruka makedonske oporbene koalicije Sonce.

Internetom su počele kružiti dvije verzije njihova promidžbenog spota - razlika je jedino u posljednjoj rečenici - u onoj "pristojnijoj" verziji ona glasi: "Poslije 1. lipnja nema kajanja". Naime, na taj će se dan održati prijevremeni parlamentarni izbori.

Spot, u kojem mladić budi usnulu djevojku i sa smiješkom na licu joj govori kako je "sinoć baš bilo dobro", dok se ona u nevjerici pita što on uopće radi tu i zaključuje kako je "sve bila velika greška". I dok on izražava svoju sreću što je izabrala upravo njega, ona ga moli da izađe iz njena stana. Tad joj mladić odgovara: "Ovdje sam i ostajem tu naredne četiri godine!". Djevojci "pada mrak na oči", a potom se pojavi poruka o tome kako kasnije "nema kajanja".

Koalicija Sonce - "koalicija za Europu" spotom želi Makedoncima poručiti kako je Unutrašnja makedonska revolucionarna organizacija - Partija za makedonsko nacionalno jedinstvo (VMRO-DPMNE), najjača stranka u vladajućoj koaliciji, za njih "krivi izbor".

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara