VIDEO Sukob Torcide i BBB-a? Na auto u Dubrovniku bačen topovski udar

VIDEO Sukob Torcide i BBB-a? Na auto u Dubrovniku bačen topovski udar
Foto: Dubrovački dnevnik

U PRIGRADSKOM dubrovačkom naselju, Novoj Mokošici, danas oko tri sata, nepoznata je osoba ubacila pirotehničko sredstvo u jedan automobil koji je znatnije oštećen, u isto vrijeme, na terasu ispred stana vlasnika automobila bačeno je, najvjerojatnije, identično pirotehničko sredstvo, izvijestila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. 

Pretpostavlja se da je riječ o sukobu navijača, Torcide i BBB-a. Vlasniku automobila topovski udar bačen je ranije i na balkon. Radi se o 31-godišnjaku, pripadniku navijačke skupine BBB, piše DuList.

Obavljeni su očevidi na mjestima događaja te se nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi se otkrio počinitelj, kao i motiv počinjena kaznenog djela.

U Ulici Bartola Kašića, nepoznata je osoba u prethodno oštećeno osobno vozilo 57-godišnjeg vlasnika ubacila jače pirotehničko sredstvo, najvjerojatnije tzv. topovski udar, prilikom čega je vozilo znatnije oštećeno.

U istom vremenu na terasu ispred stana istog vlasnika bačeno je, najvjerojatnije, identično pirotehničko sredstvo prilikom čega nije bilo nikakva oštećenja, precizira policija.

TIJEKOM DANA DONOSIMO VIŠE INFORMACIJA
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara