Video: Teksaški rendžeri doživjeli bliski susret s vukodlakom

Video: Teksaški rendžeri doživjeli bliski susret s vukodlakom

DVOJICA teksaških rendžera, Brandon Riedel i Ellie Carter, uvjereni su kako su prošlog petka u Cueru, kamerom svog službenog automobila, snimili vukodlaka, odnosno mitsku zvijer "chupacabru".

Zvijer je ranije viđana na jugu Čilea i Argentine, no postoje zapisi o tome da je viđana i na drugoj strani svijeta - u Rusiji i na Filipinima. Prošle je godine, također u Texasu, pronađen leš zvijeri koja nalikuje na "chupacabru" pa je objavljena policijska snimka pobudila velik interes javnosti i medija.

"Provjeravali smo ograde rančeva kad je ta zvijer iskočila pred nas. Uzviknuo sam: To je chupacabra! Odmah sam je prepoznao sa televizijskih snimaka. Imala je velike zube i veliku glavu te kratke prednje i dugačke stražnje noge", rekao je Carter za KENS-TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chupacabru se krivi za velik broj ubijene peradi i stoke na tom području. Na leševima životinja su pronađene samo dvije ubodne rane - "vampirski ugriz", dok drugih ozljeda na njima nije bilo.

Snimka je poslana na analizu, a neki od znanstvenika su uvjereni kako ipak nije riječ o chupacabri, već o kojotu mješancu, koji je nastao križanjem sa sivom pustinjskom lisicom.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara