VIDEO Turiste na krčkom aerodromu dočekali buka i radovi: "Izvođači su nemarni"

VIDEO Turiste na krčkom aerodromu dočekali buka i radovi: "Izvođači su nemarni"
Radovi na krčkom aerodromu usred turističke sezone Foto: Čitatelj Indexa

U ŠPICI sezone turiste koji koriste Zračnu luku Rijeka kod Omišlja na Krku, dočekali su građevinski radovi iako su tijekom turističke sezone takvi radovi zabranjeni. Kako se vidi u videu koji nam je poslao čitatelj, radnici rade sa strojevima na samoj zgradi terminala, što svakako nije ugodan početak ljetovanja ni za oči, ni za uši.

Na naš upit Zračnoj luci Rijeka, dobili smo odgovor da se radovi doista izvode i da se radi o projektu rekonstrukcije i dogradnje vanjskih površina terminalne zgrade i tehničkog bloka Zračne luke Rijeka s ciljem povećanja energetske učinkovitosti. "Projekt se odužio zbog nemara i stalnih kašnjenja izvođača radova, koji je posao dobio kvalifikacijom kroz postupak javne nabave", otkriva nam Vedrana Čubranić iz Zračne luke Rijeka.

"Rokovi izvođenja su se pomicali više puta i nažalost smo sa predmetnim radovima dočekali turističku sezonu. Očekujemo dovršetak svih radova uskoro, te činimo sve u našoj moći da se putnici unatoč radovima u tijeku osjećaju ugodno i da zbog istih ne trpe nikakve posljedice", stoji u odgovoru s krčkog aerodroma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara