Vidošević na svom imanju gostio šniclama odabrane novinare pričajući im o poštenju

Vidošević na svom imanju gostio šniclama odabrane novinare pričajući im o poštenju

Tekst: I.Ć.
Foto: Izborni stožer Nadana Vidoševića

"NIKAD ni jednu lipu nisam zaradio u privatizaciji ni u poslu s državom", rekao je danas Nadan Vidošević na svom imanju Javorova kosa u Gorskom kotaru pred odabranim novinarima koje je pozvao na prigodno druženje jer kako je sam rekao htio je "demistificirati imanje" jer ono nije "kula babilonska".

Komadić raja

"Ovo je moj komadić raja na koji sam vrlo ponosan" piše Jutarnji list prenoseći riječi predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića okružen s dva jezerca, stajom i koralom za patuljaste ponije, boksovima za dvije patuljaste svinje, teniskim terenom i igralištem za mali nogomet, skijaškom i stazom za sanjkanje okruženom stoljetnom gorskom šumom. Sve je to dovoljno da čovjeku oduzme dah, primjetili su u Jutarnjem listu, dodajući kako je Vidošević bio "ležeran kao i uvijek dok je njegov čovjek Davor bacao šnicle na roštilj".

Krivo je dobro ulaganje

"Nikad nijednu lipu nisam zaradio u privatizaciji ni u poslu s državom. Majka mi je omogućila da u Zagrebu izgradim kuću na njezinom zemljištu. Ona je to htjela prepisati na djecu, ali ja nisam dao jer nisam želio da Centar za socijalnu skrb raspolaže njihovom imovinom. Neki mi u Hrvatskoj ne mogu oprostiti uspjeh", zabilježili su njegove riječi kolege s Tportala dodajući kako je za njegovo bogatstvo "krivo" dobro ulaganje za koje ima nos i kojim će se baviti sve dok bude živ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udomio je i mačku

Kolege s 24 sata primjetili su kako Vidošević u Zagrebu "još ima tri psa, a u subotu je našao i mačku koju je udomio".

"Vidošević je poručio da ni lipu nije zaradio u privatizaciji i poslovima s državom, a tvrdi i da tijekom rata nije ništa zaradio. Iako mu se izvlače afere, na to kratko odgovara da ljudi u Hrvatskoj ne mogu oprostiti nečiji uspjeh i to se ističe mora promijeniti. Poručuje i da neće dopustiti da se mora opravdavati za ono što je dobro u njegovom životu", zaključili su kolege iz tog dnevnog lista.

Na Pantovčaku zoo vrt

"Vidošević je kazao kako nije protiv progona svakog kriminalca koji se bogatio dok su drugi krvarili za ovu zemlju, ali je naglasio kako takav koncept revizije pretvorbe neće obuhvatiti one koji su odgovorni da smo potrošili 50 milijardi kuna za sanaciju hrvatskih banaka, pa ih prodali za 7 milijardi", prenose novinari portala Javno koji zaključuju da je obzirom da je s obzirom da je Vidošević poznat po ljubavi prema životinjama, kako će Pantovčak biti "pravi mali zoološki vrt". 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara