Vijećnik na kojeg je nasrnuo Kerum: "Da je uspio doći do mene, vidjeli biste..."

Vijećnik na kojeg je nasrnuo Kerum: "Da je uspio doći do mene, vidjeli biste..."

Screenshot: Dalmatinski portal

VIJEĆNIK HSLS-a Tonči Blažević, na kojeg je danas Željko Kerum pokušao fizički nasrnuti, ocijenio je da je Kerum izgubio živce iako mu nije rekao ništa spektakularno.

Blažević je izjavio novinarima da je samo rekao kako više neće govoriti o gradskim programima, "što će biti jako drago" Kerumovoj koaliciji. 

"To je uobičajena doskočica kakvih ima milijardu na sjednicama Gradskog vijeća, ali Kerum je na to izgubio živce", rekao je Blažević novinarima. Na pitanje je li Kerumu rekao kakvu pogrdnu riječ, Blažević je odgovorio potvrdno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku sam rekao jednu pogrdnu riječ koja nije bila u redu, ali na Kerumovih 25 riječi bila je jedna moja. Svi smo mi Dalmatinci i temperamentni smo, ovo nije Švedska, ali trebamo težiti Švedskoj po uređenosti", rekao je i dodao kako mu nije bilo ugodno čuti Kerumove prijetnje.
 
"Ostao sam sjediti u stolici i čekao sam, pa što bude, a da je Kerum uspio doći do mene, tada biste vidjeli što bi bilo", rekao je Blažević.
 
Smatra kako je predsjednik splitskoga Gradskog vijeća Jure Šundov Kerumu trebao izreći opomenu, a na pitanje hoće li tužiti Keruma, Blažević je odgovorio: "Nisam je takva vrsta čovjeka."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Željka Keruma, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Željko Kerum.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara