Vipnet predstavio brži Homebox i Officebox

Vipnet predstavio brži Homebox i Officebox

VIPNET korisnicima nudi četiri potpuno nova proizvoda koji zamjenjuju fiksnu liniju i to Officebox i Officebox Call&Fax za poslovne korisnike te Homebox i Homebox Call za privatne korisnike. Kompanija je proširila svoju ponudu uređajima Officebox i Homebox koji, osim razgovora, omogućavaju pristup Internetu po brzini do 1,8 Mbit/s u downloadu na područjima pokrivenosti Vip HSDPA mrežom.

Korisnici koji razgovaraju i koriste faks mogu izabrati nove uređaje Officebox Call&Fax i Homebox Call.

 Za 80 kuna mjesečno Officebox Call&Fax i Homebox Call uključuje 20 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj.
Officebox i Homebox za 150 kuna mjesečno uključuju 50 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj. Cijena svakog uređaja je 0,91 kunu za nove korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca, a do 31. svibnja neće im se naplatiti naknada za uključenje koja se, inače, plaća 500 kuna.

Nakon što korisnici potroše minute u mjesečnoj naknadi razgovarat će prema Vip mobilnoj mreži za jednu kunu po minuti. Razgovor prema fiksnim mrežama stajat će ih 0,10 kuna po minuti, a prema ostalim mobilnim mrežama 1,50 kunu po minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici s Internet uslugom i dalje imaju 1 GB (1024 MB) za prijenos podataka uključen u mjesečnu naknadu. Također, oni koji se odluče za ovu Vip ponudu mogu zadržati svoj fiksni broj ili dobiju novi u Vipnetu.

Officebox i Officebox Call&Fax poslovnim korisnicima donose i posebnu opciju "Biram 0 kn!", pri čemu korisnici mogu neograničeno razgovarati između Vip mobilnih brojeva unutar svoje tvrtke i fiksnog broja Officeboxa ili Officeboxa Call&Fax za 20 kuna mjesečno. Korisnici Officebox Call&Fax usluge mogu uzeti i mobilni pristup Internetu s Vodafone Mobile Connect karticom ili USB modemom s 50 posto popusta na mjesečnu naknadu bilo koje Mobile Broadband tarifu.

Foto: Vipnet

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara