Vlada: Nismo "odstranili" Lovrin i Rončevića s weba

Vlada: Nismo "odstranili" Lovrin i Rončevića s weba

NA VIJEST u medijima da su ministrica pravosuđa Ana  Lovrin i ministar policije uklonjeni sa web stranica Vlade, reagirao je u večernjim satima Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske. 

Objašnjavaju da životopisi ministara Lovrin i Rončevića nisu, "odstranjeni sa web stranica Vlade RH, već su privremeno bili nedostupni zbog nadogradnje stranica novim aplikativnim rješenjima". 

> Ekspresno otpisani: Lovrin i Rončević već izbrisani sa stranica Vlade

Nadalje, u periodu od desetak sati, nije se moglo doći ni do nekih drugih sadržaja na stranicama, kao što su na primjer fotogalerije, zbog tehničkih problema nastalih urušavanjem sustava uslijed zagušenja servera, navode iz Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon brutalnog ubojstva Ivane Hodak, premijer Ivo Sanader ih je naglo odlučio smijeniti, a sa smjenama se neće moći pričekati niti do sljedećeg tjedna kada je trebala biti redovna sjednica Sabora.

Sabor će morati tako zasjesti u petak, kako bi nestranački Tomislav Karamarko mogao sjesti na Rončevićevo, a Ivan Šimonović na mjesto Lovrin, i to po sugestiji koju je šefu Sabora Luki Bebiću dao premijer Ivo Sanader.

Umjesto Karamarka koji je dosad bio šef SOA-e, doći će njegov dosadašnji zamjenik Josip Buljević, a umjesto Marijana Benka  ravnatelj policije bit će Vladimir Faber.

C.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara