Vladu trese najveća afera dosad, a HRT vam umjesto Otvorenog pušta Eurosong

Vladu trese najveća afera dosad, a HRT vam umjesto Otvorenog pušta Eurosong

Screenshot: HRT

DOK je cijela zemlja jučer cijeli dan pričala o aferi s Dalićkinim mailovima koju je jučer ujutro otkrio Index, u emisiji Otvoreno na HRT-u sinoć se pričalo o - Bleiburgu.

Večeras se neće pričati ni o čemu. Naime, dok vladu trese najveća afera posljednjih godina, HRT će u terminu emisije Otvoreno večeras emitirati drugu polufinalnu večer Eurosonga.

Nisu se, jasno, na HRT-u sjetili emitirati Eurosong ili Otvoreno na nekom drugom programu, očito im je bilo lakše jednostavno preskočiti emisiju. I to nakon što je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala još u prvoj polufinalnoj večeri u utorak.Jasno, nije ovo prvi put da HRT radi ovakve stvari. Niti je prvi put da Index objavljuje ovakav naslov.

"Vladu trese najveća afera dosad, a HRT umjesto Otvorenog prikazuje film o partizanskim zločinima", bio je naslov članka na Indexu koji je objavljen, evo slučajnosti, 11. svibnja 2016. godine. Dakle, prije dvije godine minus jedan dan, svi su pričali o raspadu vlade i aferi Konzultantica, a na HRT-u su se bavili partizanskim zločinima.

Danas svi pričaju o raspadu vlade i aferi Hotmail, a HRT se opet bavi partizanskim zločinima na Bleiburgu. I lošim pjesmama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz mailove Martine Dalić oko Agrokora instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Agrokor

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara