Vozači, pripremite se na gužve! Pojačan promet na svim cestama prema moru

Vozači, pripremite se na gužve! Pojačan promet na svim cestama prema moru

Foto: FaH

POJAČAN je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru Rijeke i Splita, vozi se uz povremene zastoje. Na naplatnoj postaji Lučko, na ulazu na autocestu nema dužih čekanja. Pojačan promet očekuje se i na A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac prema Zagrebu, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke, A7 prema otoku Krka, na zagrebačkoj obilaznici prema Lučkom, na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, Krčkom mostu te na cestama u Istri, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Magla jutros mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a ima je i na autocesti A1 na mostu Gacka.

Danas od 9 do 18 sati zbog automobilističkog natjecanja " Autoslalom- 3. nagrada Generalskog Stola 2016." bit će zatvorena županijska cesta Karlovac-Barilović-Generalski Stol na dijelu od mosta na rijeci Mrežnici u Kejićima u dužini od 1,5 km u smjeru Perjasice.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: izlazak: Slavonski Brod i Bajakovo; ulazak: Rupa, Pasjak, Macelj, Zaton Doli i Metković; a na Kaštelu u oba smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je oko 500 m.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Pojačan priljev vozila i moguća čekanja na ukrcaj očekuju se tijekom dana u pristaništima prema otocima Cresu, Rabu i Pagu te u lukama Zadar i Split.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara