Vozilom usmrtio oca troje djece kod Vrbovca i otišao. Kasnije se sam predao

Vozilom usmrtio oca troje djece kod Vrbovca i otišao. Kasnije se sam predao
Ilustracija: FAH

JUTROS oko 3:40 policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti D-26, od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe.

Po dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto događaja i potvrdili da se na kolniku doista nalazi tijelo smrtno stradalog 47-godišnjaka za kojeg su već u tom trenutku posumnjali da je nastradao zbog posljedica prometne nesreće, priopćila je policija. Radi se o, kako pišu mediji, ocu troje djece.

Na mjestu događaja prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka, te je o toj prvoj informaciji putem medija upoznata javnost.

Javio se počinitelj

Šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, koji je temeljem medijski popraćene informacije o toj prometnoj nesreći shvatio da je, dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u navedeno vrijeme, najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je beživotno tijelo i pronađeno na kolniku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na samom mjestu prometne nesreće sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, zbog čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. stavka 1., 2. i 6. i kaznenog djela nepružanje pomoći iz članka 123. stavka 2. Kaznenog zakona te će biti predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara