Vrdoljak: Podupirem Milanovića i to je moj osobni stav

Vrdoljak: Podupirem Milanovića i to je moj osobni stav
Foto: FAH

PREDSJEDNIK Hrvatske narodne stranke (HNS) Ivan Vrdoljak ponovio je novinarima u Osijeku kako je njegova potpora Zoranu Milanoviću za predsjedničku kandidaturu njegov osobni stav jer je s Milanovićem "surađivao i zna njegove i pozitivne i negativne karakteristike", a misli da alternativa za Hrvatsku nisu Ivan Pernar, Nikola Grmoja i Davor Bernardić .

„Neosporno je da bih volio vidjeti da politiku u Hrvatskoj vode, ma koliko se mi s njima slagali ili ne slagali u pojedinim trenucima, Andrej Plenković i Zoran Milanović. Jer što je alternativa, Ivan Pernar, Nikola Grmoja i Davor Bernardić? Mislim da to nije alternativa za Hrvatsku", rekao je Vrdoljak prije početka izvještajne skupštine osječke Podružnice HNS-a..

Istaknuo je kako nije dobro da u stranci imaju jednoumlje.

"U HNS-u imamo neobičnu pojavu da kad predsjednik kaže osobni stav, nerijetko se dogodi da Predsjedništvo, članstvo i Središnji odbor drugačije misle. Smatram da je dobro da svatko ima svoj stav i ne mora se završiti onako kako ja mislim da je najbolje. Ne bi bilo dobro da imamo jednoumlje u stranci", istaknuo je Vrdoljak.

Najavio je da će stranka nakon izbora za EU parlament odlučiti kome će dati potporu na predsjedničkim izborima. 

"O tome kome ćemo dati potporu odlučivat ćemo nakon izbora za EU parlament na koje smo sada fokusirani”, rekao je Vrdoljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara