Vučić ispričao kako su Pupovca napali: "Pljunuli su ga i zalijepili mu BBB na leđa"

Vučić ispričao kako su Pupovca napali: "Pljunuli su ga i zalijepili mu BBB na leđa"

Foto: Hina

DVODNEVNI posjet Aleksandra Vučića Hrvatskoj došao je do samog kraja. U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održava se skupština Srpskog narodnog vijeća, a na njoj su govorili Milan Bandić, Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić.

>> UŽIVO Vučić u Lisinskom: "Živeo srpski narod, živelo prijateljstvo Hrvatske i Srbije"

Vučić je za vrijeme svog govora, koji je više puta prekidan pljeskom, ispričao javnosti nepoznatu priču o napadu na Milorada Pupovca. Doduše, nije otkrio kada se i gdje napad dogodio, samo se može zaključiti kako se to dogodilo u Hrvatskoj, najvjerojatnije u Zagrebu.

"Znam da je meni lako iz Beograda da mu solim pamet. Jednom mi je on ispričao što mu se dogodilo, i možda nije primijetio kako je to na mene utjecalo, ali zato mu nikad nisam uputio ni jedan politički poziv. Vidio sam tada jednu tvrdu suzu, mušku puštenu. 'Nalijepili su mi na leđa jednu od Bad Blue Boys' ili kakvih već oznaka, rekao mi je. Tada sam prvi puta vidio u njegovim očima neku vrstu straha", ispričao je Vučić pred punom dvoranom. Rekao je i kako su nepoznati napadači tada pljunuli na Pupovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li odmah na mobitel primiti obavijest o svakoj novoj vijesti vezanoj uz Vučićev posjet, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Vučićev posjet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara