Za Čobankovića koji ih "nije vidio": Putokazi za Remetinec osvanuli pred središnjicom HDZ-a

Za Čobankovića koji ih "nije vidio": Putokazi za Remetinec osvanuli pred središnjicom HDZ-a

Foto: Građanska akcija

NAKON što je jučer ministar poljoprivrede Petar Čobanković izjavio da nikakve table za Remetinec u Vukovaru nije bilo, iz Građanske akcije jutros su se oglasili kako su iste odlučili odnijeti "pred samo sjedište zla".

> Kosor u Vukovaru dočekalo neugodno iznenađenje

"Dakle, Čobankoviću, to što si spavao na zadnjem sjedištu dok su te vozili i nisi vidio putokaze ne znači da istih nije bilo. Tako isto 'nisi' vidio kako je preprodano žito iz silosa, upropaštena Đakovština, Dalmacija vino ili koliko poticaja za poljoprivredu sam sebi i svojoj obitelji isplaćuješ", poručili su ministru iz Građanske akcije nakon što su pred središnjicu stranke postavili putokaze za Remetinec.

"Vjerojatno 'nisi vidio' niti crne torbe u HDZ-u ili kako Sanader uzima proviziju. 'Nisi vidio' niti poharanu Slavoniju kao rezultat vlastitog stečenog rada dok sa svojom 'kraljicom' zujiš u blindiranim vozilima, zar ne?Prije je razlog 'ne viđenju' taj što si na istim drogama protiv stvarnosti kao i tvoja 'kraljica'. Taj izgovor ti sutra kod istražnog suca neće baš pomoći", zaključuju iz Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato su ministru, kažu iz Akcije, odlučili donijeti putokaze pred samo "sjedište zločinačke organizacije" te ga mole da im javi je li možda ni ove ne vidi pa da mu ih mogu postaviti pred kuću, u dvorište.

A njegovoj šefici Jadranki Kosor poručuju: "Evo, vraćamo ti Čobankovića prožvakanog i ispljunutog pa nam sljedeći put pošalji nekoga pametnijeg na megdan. Recimo Šeksa ili Hebranga, da se i s njima malo poigramo".

Aktivisti Građanske akcije Kosorici su još jednom poručili: "Nikada se nećemo predati".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara