ZABA i Visa nagrađuju mala i srednja poduzeća

ZAGREBAČKA banka u suradnji s Visom International pokrenula je nagradnu igru koja traje od 10. studenog do 31. prosinca za sve korisnike Visa Business Electron kartice s ciljem educiranja i poticanja korisnika na korištenje ove kartice u njihovom svakodnevnom poslovanju. Sve što preko 120,000 korisnika ove poslovne kartice mora učiniti kako bi sudjelovali u nagradnoj igri je plaćati karticom na više od 25,000 prihvatnih mjesta u Hrvatskoj, kao što su benzinske crpke, hoteli i restorani te brojna druga prodajna mjesta.

Ovo je prva nagradna igra za korisnike Visa Business Electron kartice u Hrvatskoj, pri čemu oni imaju priliku osvojiti vrlo vrijedne nagrade poput prijenosnog računala, mobilnih telefona i uredske opreme, koje će zajedno sa svojom Visa Business Electron karticom Zagrebačke banke moći koristiti u svakodnevnom poslu i time dodatno olakšati svoje poslovanje.

Visa Business Electron kartica Zagrebačke banke namijenjena je poslovnim subjektima i vezana je uz poslovni račun određenog poduzeća što osigurava brojne prednosti njenim korisnicima, kao što je izbjegavanje neugodnih situacija koje se mogu pojaviti uslijed nedostatka gotovine ili pojave neplaniranih troškova.

Visa Business Electron karticom mogu se obavljati gotovinska i bezgotovinska plaćanja, a jedna od osnovnih pogodnosti korištenja Vise Business Electron je povećana fleksibilnost poslovanja malih tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo i srednje poduzetništvo je glavni pokretač razvoja gospodarstva u cijelome svijetu i Hrvatska pri tom nije iznimka. Stoga Visa neprestano unapređuje svoju ponudu za sektor malog i srednjeg poduzetništva. Visa Business Electron trenutno predstavlja otprilike sedam od deset novih izdanih komercijalnih proizvoda u regiji CEMEA, a kako malo i srednje poduzetništvo raste, s njima će rasti i Visa Business Electron!“ rekao je Jean-Marc Tonti, country manager za Hrvatsku pri Visi International.

Pomoću Visa Business Electron kartice banke imaju pravi platežni proizvod koji im pomaže pri upravljanju većim rizicima za kompanije svih veličina, a posebice za male tvrtke. Kao proizvod prve razine (entry-level), Visa Business Electron pomaže bankama članicama u izgradnji odnosa s malim tvrtkama i razvoj količine transakcija uz istovremenu ponudu većih cross-selling mogućnosti. 

 Visoki kriteriji u kvaliteti pružanja usluga svojim korisnicima zajednička je karakteristika Vise International i Zagrebačke banke čija se poslovna suradnja uspješno nastavlja. Surađujući sa svojim bankama članicama, Visa International nastavlja graditi snažnu platežnu infrastrukturu koja će podržavati obujam i raznolikost elektroničnih plaćanja u budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara