zadar: gradski odbor hdz-a obilježio 13. godišnjicu postojanja

Gradski odbor HDZ Zadra danas je obilježio 13. obljetnicu postojanja prigodnim skupom na kojemu se okupilo nekoliko stotina članova stranke i gostiju.

Nazočnima su se obratili predsjednik Gradskog odbora Željko Šoša, dopredsjednik HDZ-a i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, a u ime predsjednika stranke Ive Sanadera, skup je pozdravio Vladimr Šeks.

Šoša je podsjetio da HDZ stalno, još od prvih višestranačkih izbora, obnaša vlast u gradu Zadru i Zadarskoj županiji. To, po njegovim riječima, nije slučajno, nego stoga što HDZ nudi kvalitetne programe i ljude koji ne iznevjeravaju obećanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kalmeta je ocijenio da je HDZ jedini ostvario interese hrvatskog naroda te ustvrdio kako nije potrebna povijesna distanca da bi se to znalo. Povijesna distanca je, međutim, po Kalmetinom mišljenju, potrebna da bi se razotkrilo tko su i što su oni koji niječu ulogu HDZ-a i dr. Franje Tuđmana.

Šeks je, među ostalim, rekao da aktualna koalicijska vlast nije ostvarila niti jedno predizborno obećanje, te ocijenio kako će koalicija izgubiti vlast.

Govornici su iznijeli procjenu da je sadašnji utjecaj HDZ-a u biračkom tijelu 35 posto i da nezaustavljivo ide ka 40 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara