Zadarska dilerska obitelj Antović ponovno na optuženičkoj klupi zbog droge

ZADARSKA obitelj Antović, čija se majka i svi muški članovi nalaze u zatvoru zbog posjedovanja i dilanja droge, ponovno se nalazi na optuženičkoj klupi. Razlog tom je što je Vrhovni sud djelomično poništio presudu Županijskog suda u Zadru iz veljače prošle godine.

Naime, u njihovom automobilu, policija je tad pronašla vrećicu sa oko 8,7 grama heroina. U automobilu su se u tom trenutku nalazili majka i spomenuti sin te četverogodišnja kćer. Majka je sudu kazala kako je droga koja je pronađena na podu automobila njezina i kako je dio te droge bio namijenjen za njezinu osobnu uporabu, a dio za daljnju prodaju, piše Slobodna Dalmacija.

U obitelji "čiste" jedino dvije kćeri

Tužitelj Slobodan Denona, ipak je zatražio da se točno utvrdi tko je potvrdu o preuzimanju droge od strane policije potpisao, s obzirom da se to nije dalo sa sigurnošću razaznati.

Županijski sud u Zadru prošle je godine u veljači osudio Mer Petani i Alda Antovića za posjed i preprodaju heroina, gdje je majka dobila pet godina zatvorske kazne, dok je njezin sin upućen u Odgojni zavod u Turopolju.

Njezin 45-godišnji suprug Tomislav Antović Tomi, zajedno sa sinovima Aldom i 23-godišnjim Carlosom Antovićem, uhićen je prošle godine u studenom mjesecu u Splitu, zbog preprodaje droge. Jedini članovi obitelji koji se nalaze na slobodi su jedna maloljetna i jedna punoljetna kći.

K.S.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara