Zadarski vijećnik o mađarskim turistima: "Moga bi im glavu rascipiti palicom"

Zadarski vijećnik o mađarskim turistima: "Moga bi im glavu rascipiti palicom"
Foto: 057info

GRADSKI vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na svom je Facebooku neprimjereno pisao o mađarskim turistima koje je ugostio, piše 057info

"Nakon 1000+ recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali...", piše Kotlar.

U komentarima je dodao: "Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo j*** im pas mater."

Ispod statusa su se pojavili i komentari Kotlarovih prijatelja među kojima je i vijećnica u Županijskoj skupštini Marjana Botić. Ona je pak napisala kako će oni "poći brzo ća u pm odakle su i došli". 

Obrisao je objavu

Kotlar je izjavio kako mu je žao što je to napisao te je nakon nekoliko sati objavu obrisao s Facebooka. 

"Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenje u lice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptiz bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran, a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom", rekao je Kotlar. 

Dodaje kako je činjenica da mu se mnogi kolege iz branše koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

"Moja objava ne znači da ja mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu", zaključuje Kotlar za 057info.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara