Zadranka nazivala Hitnu pomoć jer "joj je tako došlo"

NAKON što je jučer zadarska policija privela i ispitala 33-godišnju Zadranku koja je od 20. studenog više stotina puta nazvala zadarsku službu Hitne pomoći, policiji još nisu potpuno jasni motivi zbog kojih je 33-godišnjakinja zvala Hitnu.

Kako je Indexu potvrdila glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak-Jurinčić, žena je jučer službeno obrađena te je puštena na slobodu. Protiv nje je redovnim putem podignuta kaznena prijava, te nije bila izvedena pred istražnog suca.

Glasnogovornica Poljak-Jurinčić je rekla da nisu potpuno jasni motivi zbog kojih je Zadranka nazivala broj 94, ali je dodala da bi za cijeli slučaj mogla biti znakovita činjenica da je 33-godišnjakinja neudata te da živi sama i bez obitelji.

Iako su policajci jučer s njom tek djelomično uspjeli dotaknuti motive nazivanja Hitne pomoći, policija je mogla zaključiti jedino da je zvala broj 94 jer "joj je tako došlo", kaže Poljak-Jurinčić.

33-godišnjakinja je zadarskoj policiji od ranije bila poznata po jednom kaznenom djelu, ali ono nije bilo vezano uz uznemiravanje djelatnika Hitne pomoći.

Podsjetimo, počevši od 20. studenoga, Zadranka je s mobitela bez ikakve potrebe svako malo, a ponekad svakih 10 sekundi, nazivala Hitnu pomoć, a kada bi dežurne medicinske sestre podigle slušalicu, nije bilo nikakvog glasa ili bi se čula glazba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara