Zagonetna smrt u Srbiji: Susjedi sinoć čuli pucanj, žena jutros ležala na ulici

Zagonetna smrt u Srbiji: Susjedi sinoć čuli pucanj, žena jutros ležala na ulici

JASNA Matić (41) ubijena je u petak ujutro udarcem tupim predmetom u predjelu glave ispred kuće u kojoj je živjela u Subotici, u Dalmatinskoj ulici, piše Blic. Na mjestu ubojstva još uvijek se vide tragovi krvi.

Tijelo žene ležalo je na ulici ispred kuće gdje je živjela kao podstanarka, a susjedi kažu da je "bila lijepa, kulturna i mirna žena".

U policiji kažu da je istraga u tijeku.

"Još nemamo potencijalnog izvršitelja", rekli su iz policije.

Susjedi sinoć čuli pucanj. Jutros nađena mrtva na ulici

Jasna je najvjerojatnije ubijena nešto prije sedam sati. No susjedi kažu kako su sinoć čuli pucanj.

"Strašno je ovo što se dogodilo. Čuli smo pucanj nakon 22 sata i jutros smo, kad smo vidjeli policiju, mislili da je netko pucao u nju. Sinoć kad je puklo mislili smo da netko baca petarde, ali jutros su već forenzičari bili ovdje. U šoku sam i prestravljena", kaže prva susjeda.

"Bila je lijepa, kulturna, ugodna"

O Jasni je, kaže, imala lijepo mišljenje.

"Radila je u tvornici Pionir, koliko znam. Bila je lijepa, kulturna i ugodna. Živjela je ovdje kao podstanar godinu dana, možda malo više. Ne znam detalje njenog privatnog života, ali koliko čujem imala je jedno dijete i bila je u vanbračnoj zajednici s muškarcem. Ali nikad nisam vidjela ni dijete ni muškarca s njom. Mislim da je sama živjela u kući", kaže susjeda. Nikada, kaže, nisu čuli ni galamu ni svađu.

Neslužbeno se doznaje da je ubijena tupim dijelom sjekire ili čekićem.

"Kada smo jutros čuli što se dogodilo, povezali smo ubojstvo s pucnjem koji smo sinoć čuli. Pomislili smo da je ubijena kada se vraćala sa posla. Međutim, nije tako, kažu da joj je glava smrskana udarcem nekakvim tupim predmetom", priča druga susjeda.

Susjed koji je jutros ranije išao na posao nije, kaže, vidio ništa.

"Išao sam u pola 4 jutros na posao. Zvao sam taksi i taksist se baš okrenuo ispred kuće gdje je ona ubijena. Ništa tada nismo vidjeli. Nije bilo nikoga i ničega na ulici. I ja sam čuo pucanj sinoć, mislim oko 21:30", kaže susjed Nedžmin Saletović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara