Zagreb: 35-godišnjak nožem počinio samoubojstvo

POLICIJSKIM očevidom utvrđeno je da je 35-godišnji Damir Rukelj, čije je mrtvo tijelo jučer pronađeno na stubištu zgrade u zagrebačkom naselju Utrine, kuhinjskim nožem počinio samoubojstvo.

"Nedvojbeno je utvrđeno da je riječ o samoubojstvu", izjavila je glasonogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama, dodavši da policija nastavlja kriminalističku obradu u cilju utvrđivanja motiva samoubojstva.

Za sada se, kaže, pretpostavlja da je za samoubojstvo moglo biti više razloga, jer je Rukelj bio duševno bolesna osoba, nedavno je prekinuo vezu s djevojkom, a živio je u lošim materijalnim uvjetima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrtvo, nožem izbodeno tijelo Damira Rukelja jučer je prijepodne na stubištu iznad četvrtog kata zgrade u Hrastovu prilazu, gdje je živio, pronašao susjed i izvijestio policiju.

Tijelo je jučer oko 14 sati prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje je utvrđeno da je od nekoliko uboda nožem koban bio onaj u prsa (srce).

No, tada se još nije moglo sa sigurnošću tvrditi da je riječ o samoubojstvu, što je potvrđeno danas nakon obavljene obdukcije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara