Zagreb: 40-godišnjak u bolnici čeka prijavu zbog kilograma hašiša

KOD 40-godišnjeg Zagrepčanina, koji je zbog težih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći prije tri dana završio u bolnici, liječnici su pronašli 62 grama hašiša, a pretragom dva stana u kojima boravi policija je pronašla još 947 grama te droge, manju količinu marihuane te cijeli arsenal oružja i streljiva.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je osumnjičeni prije tri dana u zapadnom dijelu Zagreba doživio prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen te je prevezen u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica, gdje su liječnici kod njega pronašli 62 grama hašiša i to prijavili policiji.

Idućeg dana policija je pretražila stan u kojemu je povremeno boravio s majkom i pronašla 1,3 grama hašiša te 1,4 grama marihuane.

Daljnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni neprijavljeno boravio u još jednom stanu, gdje je policija pronašla 947 grama hašiša, tri grama marihuane, vagu za precizno mjerenje težine, poluautomatsku pušku, vojni karabin, 541 komad streljiva raznog kalibra, dvije minobacačke mine, četiri ručne bombe te veću količinu stranog i domaćeg novca.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.

Osumnjičeni, koji je od ranije poznat policiji zbog kaznenih djela povezanih s drogom, nalazi se na bolničkom liječenju, kažu u policiji.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara