Zagreb: Supružnici pogođeni iz zračne puške

NEPOZNATA osoba jučer je hicima iz zračne puške pogodila 66-godišnjeg muškarca i njegovu 60-godišnju suprugu dok su izlazili iz automobila u Gajnicama, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Supružnici su se oko 17 sati dovezli do Milanovačke ulice, a kada je muškarac izašao iz automobila osjetio je udarac u lijevu stranu glave. U prvi trenutak nije znao o čemu je riječ, no samo nekoliko trenutaka kasnije njegova je supruga osjetila udarac u lijevu stranu prsa, nakon čega je pored nogu našla zrno zračne puške. Oboje su lakše ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je izvijestila i da se sinoć oko 22,30 sati 15-godišnji dječak ozlijedio neoprezno rukujući zračnom puškom u spavaćoj sobi obiteljske kuće u mjestu Poljana kraj Vrbovca. Zrno mu se zabilo u dlan lijeve ruke, a u policiji kažu da je riječ o lakšoj ozlijedi.

Posljednje ranjavanje iz zračne puške na zagrebačkom području dogodilo se u kolovozu 2002. kada je, nakon svađe zbog cigareta, 52-godišnji muškarac na Peščenici iz zračne puške pogodio svoga susjeda u prsni koš. Zrno je 48-godišnjem susjedu izvađeno operativnim zahvatom.

Zbog pucanja na ljude iz zračne puške, prije dvije godine u središtu Zadra, na 11 mjeseci uvjetno osuđen je 32-godišnji Zadranin. On je iz svog stana u dva navrata pucao po građanima, prolaznicima i gostima dvaju obližnjih kafića. Petero građana, među kojima i dvoje djece, tada je lakše ozlijeđeno.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara