Zagreb: U izgorjelom stanu pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe, vlasnik spašen

U STANU u Brazilskoj ulici na području Susedgrada koji je jutros oko 4,40 sati izgorio vatrogasci su pronašli mrtvo tijelo nepoznate osobe, a vlasnika stana uspjeli su spasiti, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Za sada se ne zna uzrok požara stana 47-godišnjaka koji je od vatre pobjegao na balkon. Vatrogasci su ga spasili, a nakon što su ugasili požar oko 6 sati u izgorjelom stanu pronašli su mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da je tijelo u takvom stanju da se nije moglo utvrditi je li riječ o muškarcu ili ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu, gdje će se obdukcijom utvrditi identitet osobe i uzrok smrti", kazala je Vulama, dodavši kako se ne zna je li nepoznata osoba umrla od gušenja, vatre ili je već prije požara bila mrtva.

Vlasnik stana je bez vidljivih ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu Sveti Duh na liječnički pregled.

Vulama je kazala da će informacije od vlasnika teško pomoći policiji jer je riječ o osobi s psihičkim smetnjama koja je u prvom razgovoru izjavila da je u stanu u vrijeme požara bila sama.

Ostali stanovi u zgradi u Brazilskoj ulici nisu oštećeni, a u tijeku je očevid kojim bi se trebao utvrditi uzrok požara.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara