Zagreb: Završni skup koalicije HSLS/DC-a za 1. izbornu jedinicu

MATE GRANIĆ, predsjednik DCa i nositelj liste koalicije HSLS/DCa za 1. izbornu jedinicu, večeras je sa skupa u Zagrebu poručio građanima da u nedjelju glasuju za koaliciju HSLS/DCa te smijene, kako je rekao, ovu nesposobnu, nestručnu i korumpiranu vlast.

Na završnom predizbornom skupu za 1. izbornu jedinicu, koja obuhvaća sjeverozapad Zagrebačke županije te središte i zapad Zagreba, Granić je na ispunjenu zagrebačkom Cvjetnom trgu poručio da Hrvatska zaslužuje pošteniju i stručniju vlast koju, kako kaže, jamči koalicija HSLS/DC.

"Nećemo više dopustiti da ministri posluju sa svojim tvrtkama, tvrtkama svojih supruga i stranačkih prijatelja. Državu su pretvorili u privatnu prćiju i zato moraju otići", rekao je Granić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Upozorio je na previsoku zaduženost države, povećanje uvoza i stagniranje izvoza, te nezaposlenost, za što je optužio vladajuću koaliciju. "Vrijeme je da ih metlom pometemo i gurnemo u oporbu", kazao je Granić.

Predsjednik HSLS-a Dražen Budiša sadašnju je vlast optužio za korupciju, nepotizam i nesposobnost u vođenju države i glavnoga grada. "Onome velikom crvenom (SDP-ovu) Da recite jedno veliko žuto-plavo (HSLS-ovo) Ne", poručio je Budiša.

Istaknuo je da će vlada s Matom Granićem i ostalim kandidatima koalicije HSLS-a i DC-a biti čvršća, bolja i učinkovitija. "Glasujte za bolju, prosperitetniju Hrvatsku i Zagreb, za Hrvatsku koja će biti ujedinjena u EU, ali će očuvati nacionalni identitet i ponos", rekao je.

Za koaliciju HSLS/DC-a na Cvjetnom trgu večeras u pjevali među ostalima Ivica Percl, Sandra Bagarić i "Kolonija".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara