Zagrebačka pivovara predstavila novo pivo - Ožujsko Strong

Zagrebačka pivovara predstavila novo pivo - Ožujsko Strong

NA KONFERENCIJI za novinare održanoj danas u restoranu "K pivovari" javnosti je predstavljeno pivo Ožujsko Strong, najnoviji proizvod Zagrebačke pivovare. Konferenciji su bili nazočni: predsjednik Uprave Renato Jurić, komercijalni direktor Pero Ivanković, direktor marketinga Bart Vandercruys i Boris Šćulac, direktor tehničkog sektora. Kako je istaknuto u obraćanju novinarima, Zagrebačka pivovara neprestano se prilagođava zahtjevima potrošača. Rezultat toga je i Ožujsko Strong – svijetlo pivo vrhunskog okusa, sa 6,5% alkohola, koje trenutačno uvodi u dobro raspoloženje, dodajući novu dimenziju uživanja u Ožujskom pivu.

Uvođenje Ožujskog Strong, koje na tržište dolazi u bocama od 0,5 i 0,25 litara, prati i velika oglašivačka kampanja s porukom "Snaga je u okusu!" kojom su obuhvaćene glavne karakteristike ovog jedinstvenog piva. Ožujsko Strong je pivo iznimne kvalitete čiji će bogat i snažan okus zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače. Vrhunske karakteristike: pjenušavost, intenzivna boja, ugodan miris i prepoznatljiv okus Ožujskog piva, rezultat su tehnološke prerade visokovrijednog hmelja i kvalitetne sorte kvasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ožujsko Strong namijenjeno je svima onima koji od piva zahtijevaju više: u Ožujskom Strong zadovoljstvo i opuštanje će pronaći svi koji vole kvalitetno pivo, bilo da ga dijele sa svojim prijateljima u omiljenom kafiću ili da u njegovu okusu potkraj radnog dana uživaju sami. Dolaskom na tržište Ožujskog Strong obitelj Ožujskog piva dobiva još jednog člana - osim najprodavanijeg piva u Hrvatskoj, Ožujskog piva, i bezalkoholnog piva Ožujskog Cool, ljubitelji popularne Žuje od sada mogu uživati i u Ožujskom Strong, jedinstvenom proizvodu na hrvatskom pivarskom tržištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara