Zagrebački razbojnici jučer "odradili" više od 50 krađa

Zagrebački razbojnici jučer "odradili" više od 50 krađa

ZAGREBAČKA policija je izvijestila kako su na području PU zagrebačke jučer evidentirana 53 kaznena djela, među kojima je i pet razbojničkih krađa. Ostala kaznena djela su većinom manje krađe i provale.

Jučer je oko 9.40 sati, u Gajevoj ulici, u prodavaonici u vlasništvu poduzeća iz Splita, nepoznati je počinitelj, uz upotrebu fizičke snage i prijetnju nožem, počinio razbojstvo nad 23-godišnjim zaposlenikom. Razbojnik je ukrao novac, a potom i bicikl, kojim se odvezao iz prodavaonice. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Oko 14.30 sati je u Ilici opljačkana poslovnica Hrvatske lutrije. Uz prijetnju pištoljem, nepoznati je lopov počinio razbojstvo nad 56-godišnjom zaposlenicom. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Oko 19 sati je u Harambašićevoj ulici opljačkana trgovina s prehrambenim proizvodima. Kako navodi policija, nepoznati muškarac i žena su ušli u trgovinu. Ona je u torbu stavila razne artikle, većinom slatkiše, a kad je 20-godišnja prodavačica zatražila da ih izvadi iz torbe, muškarac i žena su je fizički napali i dali se u bijeg. Materijalna šteta nije utvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 19.30 sati je u Trnskom opljačkana trgovina. Nepoznati lopov, maskiran kapom i sunčanim naočalama, uz prijetnju pištoljem, počinio je razbojstvo nad 45-godišnjom zaposlenicom. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna.

Otprilike u isto vrijeme je opljačkana i trgovina u Heinzelovoj ulici. Dvoje lopova, nepoznati muškarac i žena, iskoristili su nepažnju 43-godišnje zaposlenice i ukrali su nekoliko boca skupih alkoholnih pića. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

Oko 23 sata su u Ulici Ivana Šibla, u tobacco shopu u vlasništvu 57-godišnjakinje, dvojica razbojnika, maskirani kapama i sunčanim naočalama, uz prijetnju pištoljem, opljačkali 31-godišnju zaposlenicu. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara