Zagrepčanka nevjenčanog supruga u svađi ubola nožem

ZAGREBAČKA policija optužila je 28-godišnjakinju zbog pokušaja ubojstva do kojeg je došlo nakon što ju je njen nevjenčani suprug zlostavljao i tukao u njihovom zajedničkom domu u Zagrebačkoj Dubravi.

Do nasilja između supružnika je došlo tijekom svađe zbog muškarčevih izbivanja iz kuće i ranijih nesuglasica. Ozlijeđeni hrvatski državljanin je u jednom trenutku svoju suprugu udario nogom u trbuh dok je ona u naručju držala njihovo maloljetno dijete.

Suprug je potom dijete stavio na krevet i suprugu više puta udario po glavi i tijelu. Žena je u jednom trenutku iz kuhinje uzela kuhinjski nož, supruga jednom ubola u trbuh te pozvala hitnu pomoć i policiju. Nakon dolaska policije oboje su ispričali priču kako je supruga ubo nepoznati napadač izvan njihova doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskom istragom utvrđeno je prava istina tj. da je supruga odgovorna za ranu nastalu ubodom noža duljine oštrice 30-ak cm zbog čega je protiv nje podnesena kaznena prijava za pokušaj ubojstva.

U bolnici Dubrava muškarac je podvrgnut operativnom zahvatu, a ozlijeda je okvalificirana kao teška, pa je zadržan na liječenju. Iako je prijavljena za pokušaj ubojstva, žena zbog stanja u obitelji nije uhićena, pa će suđenje čekati na slobodi.

Nad muškarcem će, nakon otpusta s bolničkog liječenja, biti provedena kriminalistička obrada zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo nasilja u obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara