Zajednička lista HDZ-a, HSLS-a i DC-a za izbore u Karlovačkoj županiji

Županijski odbor HDZa i predsjednici županijskih organizacija HSLSa i DCa objavili su danas u Karlovcu na zajedničkoj konferenciji za novinstvo da će na skorašnje lokalne izbore za Županijsku skupštinu izići sa zajedničkom listom.

Jer, kako je naglasio predsjednik županijskoga HDZ-a Ivan Vučić, "ta se koalicija kao vladajuća u Karlovačkoj županiji pokazala u protekle četiri godine uspješnom".

Predsjednica županijskoga HSLS-a Marija Fićurin naglasila je kako "ne treba mijenjati tim koji dobiva", te je dodala da su ogranci HSLS-a dobili preporuku da i oni formiraju zajedničke liste s HDZ-om i DC-om za gradska i općinska vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik županijskog DC-a Željko Šančić smatra da je upravo ta koalicija "domoljubna, nacionalna, ali i razvojna", te da može učiniti puno, posebno u razdoblju do idućih parlamentarnih izbora, zbog toga jer su njihove stranke i na državnoj razini u vladajućoj koaliciji.

Karlovački župan Nedjeljko Strikić najavio je da će se u petak u Karlovcu održati sjednica Vlade RH. Također, prema najavi, premijer Ivo Sanader u HGK Županijskoj komori Karlovac sastat će se s gospodarstvenicima, a ministri će obići razne karlovačke tvrtke, institucije i objekte, ovisno o svom resoru.

(Hina) xvhor ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara