Zajednički check-in Lufthanse i Swiss-a

PUTNICI Lufthanse i Swiss-a mogu koristiti dodatne prednosti spajanja ove dvije zrakoplovne kompanije. Uz veći broj destinacija, češće letove i bolje priključne letove, Lufthansa i Swiss se sele pod isti krov u hubovima Frankfurt, München i Zürich te nude svojim putnicima zajedničke salone.

Novost je i mogućnost korištenja elektronskih karata (etix) na kombiniranim letovima Lufthanse i Swiss-a. Booking letova Swiss-a moguć je od sada i na web-stranici www.lufthansa.com i obrnuto, booking Lufthansinih letova može se obaviti na web-stranici www.swiss.com.

S uvođenjem zimskog reda letenja svi letovi Swiss-a i Lufthanse između Njemačke i Švicarske biti će code share letovi, a redovi letenja obje kompanije i dalje će se usklađivati. Za putnike to znači veći broj letova, više destinacija i bolju povezanost s hubovima Frankfurt, München i Zürich.

Swiss-ov zimski red letenja predviđa 69 destinacija u 41 zemlji, a Lufthansa leti prema 181 odredištu u 76 zemalja. Između Švicarske i Njemačke putnicima stoji na raspolaganju 563 leta tjedno.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara