OD CJEPIVA DO MASONA Slavni teoretičar zavjera savršeno bi se uklopio u Hrvatski sabor

OD CJEPIVA DO MASONA Slavni teoretičar zavjera savršeno bi se uklopio u Hrvatski sabor

Foto: Pixsell/Sanjin Strukić/YouTube

DANAS je Ivan Pernar pokušao u zgradu Hrvatskog Sabora uvesti najpoznatijeg svjetskog teoretičara zavjera Davida Ickea. I dok su se mnogi odmah uhvatili za glavu zbog ideje da čovjek koji sjajno zarađuje na ideji o ljudima-gušterima koji vladaju svijetom uđe u zgradu u kojoj izabrani narodni zastupnici donose zakone, postavlja se pitanje - bi li David Icke stvarno toliko stršao u Saboru?

>> Pernar u Sabor pokušao uvesti najvećeg svjetskog teoretičara zavjera


Odgovor je trivijalan - Icke bi se sjajno uklopio u Hrvatski sabor. Naime, osim već spomenutog Ivana Pernara, čiju sklonost teorijama zavjera svih vrsta nije potrebno niti spominjati, možda nije loše sjetiti se još nekolicine saborskih zastupnika koji se slobodno mogu svrstati u istu skupinu. Radi se o ljudima koji na činjenice gledaju kao onako kako to čini Kellyanne Conway, savjetnica Donalda Trumpa zaslužna za sada već čuveni izraz "alternativne činjenice".

"U cjepivima su GMO virusi i abortirani fetusi", pisao je dr. Bunjac


Možemo se, primjera radi, prisjetiti saborskog zastupnika Branimira Bunjca, čiji je rat protiv cijepljenja, u stvarnosti najuspješnije medicinske prakse u povijesti, ušao u legendu. 

"Između ostalog, unutra su GMO virusi, abortirani fetusi životinja i ljudi, embrij zamorca, razne vrste jaja, mišja krv i mozak, krv, srce i bubrezi različitih vrsta životinja, npr. najmuna, konja, svinja, ovaca, zečeva, pasa..", napisao je tako o cjepivima Bunjac, koji je svojevremeno doktorirao povijest na Filozofskom fakultetu.

Ne treba smetnuti s uma ni zastupnika Glasnovića, čija opsjednutost tajnim službama države koja ne postoji dulje od 25 godina ne prestaje fascinirati javnost. Tko je kriv za nezaposlenost, odljev mozgova, katastrofalno demografsko stanje i korupciju? Ako pitate Glasnovića, odgovor je uvijek isti - komunisti i Udba.

"Piramida je simbol masona i iluminata", govorila je buduća ustavna sutkinja u Saboru


No, osoba vjerojatno najbliža Davidu Ickeu, barem ako je kriterij razina suludosti teorija koje iznosi, je bivša SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović.Podsjetimo, Ingrid Antičević Marinović, inače i bivša ministrica pravosuđa, je prilikom predstavljanja ekonomskog programa vlade Tihomira Oreškovića u Saboru, izrekla sljedeću rečenicu: "Ali molim vas, zar niste mogli odoljeti simbolici ove piramide koja nije obična piramida…. prekinuta je piramida… još uvijek samo fali oko… kao simbol masona, kao simbol iluminata".

Ingrid Antičević Marinović je nekoliko mjeseci nakon toga glasovima HDZ-a i SDP-a izabrana za sutkinju Ustavnog suda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara