Zbog "kurbetine" Mraoviću još jedna tužba

"SUD je povirova’ toj kurbetini koja se fucala sa svim i svakim u Gospiću. A ta kurbetina dobila je sud na temelju vašeg pritiska i vaše lopovije i mržnje svega što je hrvatsko”, izjava je 59-godišnjeg Josa Mraovića, poznatijeg kao "Lički Tuđman", pred "buketom" novinarskih mikrofona i kamera radi koje je američka košarkašica IlliIsha Jarret podigla još jednu tužbu.

Spornu izjavu Mraović je dao u veljači ove godine kada je proglašen krivim i nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja košarkašice. Osim tog poznatog sudskog slučaja, koji je u svojoj ranijoj prvostupanjskoj presudi imao famozno obrazloženje o "rukovanju prstom u anus", američka košarkašica vodi postupak protiv Mraovića i zbog njegovih izjava u tjedniku Hrvatski list.

Podsjetimo, kako je osebujni Mraović za sve optužio novinare, a svojedobno je pred njima bacao i kosti. Ova izjava upravo se i dogodila za vrijeme jednog takvo "performancea" pred novinarima.

Kako piše Večernji list Jarret je odlučila Mraovića tužiti zbog kaznenog djela uvrede za koje je moguće izreći kaznu od sto i pedeset dnevnih dohodaka ili zatvor do šest mjeseci. "Illisha Jarrett očekuje da će sud Josipa Mraovića proglasiti krivim i kazniti po zakonu te traži da se presuda objavi u medijima o Mraovićevu trošku", stoji u Večernjem listu.

I.Ć. 
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara