Željko Ledinski: Nikada nisam bio u sukobu s Ružom Tomašić

Željko Ledinski: Nikada nisam bio u sukobu s Ružom Tomašić

HSS-ov saborski zastupnik Željko Ledinski opovrgnuo je danas tvrdnje "Slobodne Dalmacije" da ga je kolegica iz HSP-a Ruža Tomašić, prošle jeseni pljusnula u Hrvatskom saboru, nakon što joj je "na krajnje vulgaran način, ponudio seks".

"To se nije dogodilo, nikad nisam bio u sukobu s tom kolegicom, nismo imali sporove bilo koje prirode", rekao je Ledinski, na konferenciji za novinare u Saboru.

Naglasio je da je jučer, kad je saznao da "Slobodna Dalmacija" namjerava objaviti sporni tekst, razgovarao s predsjednikom HSP-a Antom Đapićem.

Tomašić ga je, tvrdi, tijekom tog razgovora nazvala i rekla mu da ga nikad nije spomenula u tom kontekstu.

Đapić mu je, pak, tvrdi Ledinski, obećao da će HSP demantirati sporni tekst, no to do sada nisu učinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako ne zna zbog čega je spomenut u tom kontekstu, osim ako, tumači, nije zbog toga što u sabornici sjedi iza Ruže Tomašić, s kojom je, tvrdi, izvan sabornice kontaktirao samo jednom, kad su zajedno popili kavu.

Ledinskom je podršku pružio predsjednik HSS-ova Kluba Željko Pecek, ističući kako stranka u potpunosti vjeruje Ledinskom.

Činjenicu da HSP još nije demantirao tekst u "Slobodnoj Dalmaciji", Pecek tumači kao naznaku da je riječ o "prljavoj igri", koja će poremetiti dobre odnose dviju stranaka.

"Prihvaćamo političku borbu, izborne kampanje su, očito krenule, ali ovo je neprihvatljiv način", rekao je Pecek.

Ledinski je najavio da će tužiti "Slobodnu Dalmaciju", ali ne i Ružu Tomašić, jer nigdje nije spomenula njegovo ime.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara