Žena i dva muškarca u Zagrebu tukli i pljačkali ljude po ulici i u tramvaju

Žena i dva muškarca u Zagrebu tukli i pljačkali ljude po ulici i u tramvaju
Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

ŽENA i dva muškarca u srijedu su u Zagrebu napadali i pljačkali ljude po ulici i u tramvaju. 

Napali čovjeka u tramvaju, skinuli mu i sat s ruke

Radi se o 38-godišnju i 49-godišnjaku te zasad policiji još uvijek nepoznatoj ženi. Protiv dvojice muškaraca policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 49-godišnjakom zbog osnova sumnja da su počinili kazneno djelo „Razbojništvo“, a 38-godišnjak i kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“.

Sumnja se da su 38-godišnjak i zasad nepoznata ženska osoba 6. veljače 15 minuta iza ponoći za vrijeme vožnje tramvajem počinili razbojništvo nad 56-godišnjakom pri čemu ga je 38-godišnjak fizički napao, dok mu je ženska osoba otuđila mobitel tako što ga je uporabom tjelesne snage primila za ruku i uzela mobitel, dok mu je 38-godišnjak s ruke skinuo i otuđio sat.

Drugog čovjeka napali na ulici, opljačkali su ga i prebili

Također, nekoliko sati ranije (5. veljače oko 21.50) u Crnatkovoj ulici, isti osumnjičeni su prišli 53-godišnjaku i taj put napali na ulici. Oštećenog su tjelesno napali s namjerom da mu otuđe mobitel, nakit i naočale, što su i učinili. Dok je nesretni 53-godišnjak ležao na ulici, 38-godišnji osumnjičenik ga je još nekoliko puta udario šakom u glavu.

Materijalna šteta učinjena ovim kaznenim djelima nije utvrđena.

Osumnjičeni 38-godišnjak i 49-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće, priopćili su iz zagrebačke policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara