TRAGEDIJA U SRBIJI Majka ubila novorođenče i bacila tijelo u smeće

TRAGEDIJA U SRBIJI Majka ubila novorođenče i bacila tijelo u smeće

Ilustracija: 123rf

ZBOG sumnje da je prošlog tjedna ubila svoje tek rođeno dijete i bacila ga u smeće, jučer je uhićena 33-godišnja Suzana M. iz Vrbasa u Srbiji.

Tijelo djeteta jučer ujutro pronašli su skupljači sirovina koji su odmah pozvali policiju.

Dijete ubijeno odmah nakon rođenja

Policija je utvrdila da je nesretno dijete bilo šesto dijete u obitelji te da je rođeno u obiteljskoj kući prošle srijede. Suzana M. izjavila je kako joj je dijete pri porodu ispalo iz ruku i preminulo, a nakon toga ga je dva dana držala u ormaru i potom bacila na otpad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poroda, Suzana M. bila je u bolnici gdje je pregledana na ginekologiji, a potom je na vlastiti zahtjev otpuštena iz bolnice. Nakon što je tijelo djeteta pronađeno, iz bolnice su obavijestili policiju o tome da se nedavno porodila. Srpski mediji pišu da je istraga pokazala kako je dijete ubijeno odmah nakon rođenja.

Strašan pronalazak

Prema pisanju srpskog portala Alo, D.G., čovjek koji je pronašao tijelo nesretnog djeteta bio je užasnut i šokiran.

"S kolegama sam na deponiji čekao kamion da doveze otpad i krenuo sam premetati po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo s vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kada sam malo bolje pogledao, vidio sam malu, mrtvu, modru bebu. Do pola tijela bila je umotana u prekrivač", rekao je čovjek. Kad se pribrao, zvao je Hitnu pomoć, a oni su po dolasku mogli samo utvrditi smrt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara