Zet Vlade Zeca pokušao "dignuti u zrak" kuhinju na stadionu K. Ingrada

VELIČKA policija privela je u utorak 26-godišnjeg S.Z.Z. iz Velike koji je sa dviju plinskih boca namjerno skinuo gumena crijeva i boce ostavio otvorene, pri čemu je plin curio u kuhinjske prostorije. Radi se o Stipi Zebi Zecu, zetu Vlade Zeca, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Kamen Ingrad.

Djelatnici PU požeško-slavonske nakon dojave o sumnjivom curenju plina u kuhinjskoj prostoriji na stadionu Kamen Ingrada u Velikoj izašli su na mjesto događaja gdje su izvršili očevid, doznajemo iz požeške policije.

Nakon prikupljanja izjava policija je privela hrvatskog državljanina S.Z.Z. (1980.) za kojeg se osnovano sumnja da je plinske boce ostavio namjerno otvorene, te da je na taj način ozbiljno ugrozio živote ljudi koji su se jučer predvečer zatekli na stadionu.

Stipo Zebo Zec je nakon kriminalističke obrade pušten, a policija je najavila podnošenje posebnog izviješća Općinskom državnom odvjetništvu.

Početkom tjedna nova uprava Kamen Ingrada preuzela je potpunu kontrolu nad stadionom u Velikoj, a sam događaja je protekao bez incidenata. Za sad još nije jasno što je Zecovog zeta natjeralo na pokušaj uništenja djela klupske imovine.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara