Živi zid na Fejsu nahvalio Sinčića, objavu je teško opisati

Živi zid na Fejsu nahvalio Sinčića, objavu je teško opisati
Foto: Facebook

NA FACEBOOK stranici Živog zida objavljena je poduža objava u kojoj se isključivo hvali Ivana Vilibora Sinčića.

U objavi se nebiranim riječima hvali Sinčića koji je, kako pišu, najbolji šef koji osigurava egzistenciju za više obitelji. Nadalje, pišu kako su oni svjesni njegovih kvaliteta. Cijela objava zapravo je jedan veliki hvalospjev Sinčiću.

"DANAS JE DAN ŠEFOVA", stoji u naslovu objave od jučer.

"ŠEF kao primjer drugima,

Ivan Vilibor Sinčić, nije samo vrlo kvalitetan europarlamentarni zastupnik za kojim se već polako okreću ostali zastupnici EU parlamenta, on je ujedno i poslodavac troje akreditiranih i četvero lokalnih asistenata. Zašto je to bitna informacija? Dok većina drugih zastupnika ima 2-3 asistenta sa enormnim plaćama koje dijele međusobno, Ivan je osigurao egzistenciju za 7 obitelji. Naime, jedini je europarlentarni zastupnik koji svojim asistentima u Briselu plaća gotovo sve, od smještaja blizu parlamenta, troškova prijevoza, hrane pa do svih potrebnih svakodnevnih troškova. Sve to plaća od svojih primanja koje ima puno pravo zadržati u vlastirom džepu. Do zadnjeg centa.

Dok strpljivo trpi uvrede kako je otišao zbog novaca, on od tog novca ne zadržava gotovo ništa.

Naš šef jednostavno smatra da treba biti solidaran i jednak s ostalim kolegama. Kako se ni po čemu ne razlikuje od nas. Svi mi smo itekako svjesni njegovih kvaliteta.

Zato je naš šef kao niti jedan drugi! Zato mi uz njega beskompromisno stojimo bilo u običnoj majici na deložaciji ili u odijelu na otmjenim hodnicima Brisela.

Zastupnik i poslodavac koji se prije svega trudi biti uzoran i pošten Čovjek.

Čovjek koji je sutra na Dan borbe protiv siromaštva osobno osigurao na stotine paketa sa proizvodima domaćih OPG-ova koji će se sutra dijeliti širom zemlje.

I zato šefe vjerujemo da ćeš dobiti priliku da na isti način na koji postupaš prema nama, svojim zaposlenicima, postupaš prema svim građanima svoje Hrvatske.

Sretan ti tvoj dan", stoji u objavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara